Skip to content

CrowdfundingSucces

Home » Blog

Blog

Budget vrijmaken voor crypto handel: financiële planning en kansen

Budget vrijmaken voor crypto handel: financiële planning en kansen

Waar digitale activa snel terrein winnen, overwegen steeds meer mensen om deel te nemen aan crypto handel. Het investeren in cryptocurrencies biedt kansen voor rendement, maar het vereist ook een goed doordachte financiële planning. In deze blog duiken we dieper in het proces van het vrijmaken van budget voor crypto handel, bespreken we strategieën voor financiële planning, en onderzoeken we de mogelijkheden en risico’s die gepaard gaan met deze opwindende vorm van investeren. Read More »Budget vrijmaken voor crypto handel: financiële planning en kansen

Hoe helpt crowdfunding bij letselschade financiële ondersteuning?

Als je te maken hebt met letselschade als gevolg van een verkeersongeval of ander ongeluk, kan dit niet alleen fysiek en emotioneel belastend zijn, maar ook financieel uitdagend. Medische kosten, inkomensverlies en andere uitgaven kunnen zich opstapelen, waardoor je in een moeilijke situatie terechtkomt. Gelukkig biedt crowdfunding een innovatieve en effectieve manier om financiële ondersteuning te krijgen bij letselschade.

Read More »Hoe helpt crowdfunding bij letselschade financiële ondersteuning?

Nederlandse uitvinding: deelfinancieringsplatform blijkt miljoenenmachine voor start-ups

UTRECHT – Wat hebben een duurzame ondernemer in laadpalen, een slaaptreinvervoerder en een arbeidsongeschiktheidsverzekering gemeen? Ze danken hun succes aan het Nederlandse Eyevestor. In totaal werd via dit aandelenplatform al meer dan veertig miljoen euro opgehaald, terwijl er al bijna 25.000 actieve gebruikers op zijn aangesloten.

Read More »Nederlandse uitvinding: deelfinancieringsplatform blijkt miljoenenmachine voor start-ups